Ιατροί και συντήρηση ιατρικών μηχανημάτων

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 11:10

Πως μπορείτε να επισκευάσετε τα ιατρικά σας μηχανήματα γρήγορα, χωρίς έννοιες, με φθηνές τιμές και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. 

 

Γνωρίζουμε και εμείς ότι μια βλάβη στον απινιδωτή σας, στον καρδιογράφο σας, την φυγόκεντρό σας ή ακόμη και την οδοντιατρική σας έδρα μπορεί να είναι ένας σοβαρός πονοκέφαλος και εμπόδιο στην καθημερινότητά σας. Μια επισκευή μπορεί να σας κοστίσει πολύ ακριβά, σε χρόνο, σε χρήματα ή και στα δυο. Η Medeq μπορεί να σας βοηθήσει. Ένα ευρύ πελατολόγιο ιδιωτών, έχουν έρθει σε εμάς για την επισκευή των μηχανημάτων τους και αποχώρησαν με ένα πλατύ χαμόγελο... και αυτό μας κάνει ευτυχισμένους.

Εχουμε επενδύσει πολλά στο να δημιουργήσουμε ένα εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας, ακολουθώντας πρότυπα επισκευών της ieee και έχοντας σαν γνώμονα την ασφάλεια των συνεργατών μας, πιστοποιήσαμε τις εργασίες που πραγματοποιουμε από τους πρώτους στον Ελληνικό χώρο και είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε διάγνωση, επισκευή και διακρίβωση μεγάλου εύρους ιατρικών μηχανημάτων. 

Δώστε μας την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε σε μια μόνο ημέρα. Σε 24 ώρες από την επικοινωνία μαζί μας σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο για να σας δώσουμε μια λύση στο τεχνικό σας πρόβλημα ή τουλάχιστο μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με την φύση και το κόστος αυτού.

View the embedded image gallery online at:
http://www.medeq.gr/latest-news/145-870#sigProGalleria25fba776cc

Στην λίστα των ικανοποιημένων πελατών μας βρίσκονται πολλά νοσοκομεία της χώρας, που έπειτα από διαγωνιστική διαδικασία μας αναθέτουν μεγάλο όγκο ιατρικών μηχανημάτων προς επισκευή. Σε αυτά βρίσκονται τα Νοσοκομεία Καβάλας, Δράμας, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης, Σερρών, Εδέσσης όπως επίσης και μεγάλος αριθμός νοσοκομείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

View the embedded image gallery online at:
http://www.medeq.gr/latest-news/145-870#sigProGalleria1c82af3601

  • Μπορούμε να επισκευάσουμε και να διακριβώσουμε σύμφωνα με τα πρότυπα ieee και του κατασκευαστή μεγάλο αιρθμό μηχανημάτων.
  • Ενημέρωση κόστος και φύσης βλάβης σε 24 μόνο ώρες
  • Η χαμηλότερη τιμή ωριαίας αποζημίωσης της αγοράς
  • Αμμεση επικοινωνία και ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης.
  • Απομακρυσμένοι πελάτες, παραλαμβάνουμε το μηχάνημα σας με συνεργαζόμενη courier ασφαλισμένο και σας το επιστρέφουμε σαν καινούργιο.

 

Θα μπορούσατε να επισκευάσετε τον καρδιογράφο σας με κόστος που μπορεί να είναι χαμηλό ίσως και κάτω από τα 50€. Διαθέτουμε μεγάλο στοκ ανταλλακτικών και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε με μεγάλη άνεση σε ένα μεγάλο εύρος ιατρικών μηχανημάτων. Γνωρίζουμε τις κοινές βλάβες των μηχανημάτων σας, τις περισσότερες φορές από το τηλέφωνο, καταλαβαίνουμε την φύση της βλάβης.

Εάν δεν μείνετε ικανοποημένοι από τις υπηρεσίες μας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας πίσω και δεν θα επιβαρυνθείτε ούτε το κόστος των μεταφορικών.

Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας σήμερα κιόλας για όποιο πρόβλημα σας ταλαιπωρεί. Καλέστε στο 2510837380 ή 381 ή 382, στείλτε ένα email στο meditec@otenet.gr και ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμμεσα. 

 

Μην αχρηστεύτε την περιουσία σας και τον εξοπλισμός σας αφήνοντάς μηχανήματα χαλασμένα ή εμπιστευόμενοι τον οποιονδήποτε στην συντήρηση τους. Είναι ένας τομέας όπου τα 22 χρόνια προυπηρεσίας μας πραγματικά μετράνε και αξίζουν.

Επισκευές ιατρικών μηχανημάτων, αξιόπιστα, γρήγορα και σε χαμηλές τιμές από την Medeq. Όπου η γρήγορη εξυπηρέτηση είναι πια και αξιόπιστη.